4 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Технологічна практика
8 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
28 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
74 годин(и)
Фізичне виховання
120 годин(и)
Процеси і апарати харчових виробництв
64 годин(и)
Вища математика
32 годин(и)
Основи електротехніки
32 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукції
182 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
90 годин(и)
Основи охорони праці
64 годин(и)
Економіка підприємств різних типів
70 годин(и)
Гігієна харчування та безпека харчових продуктів
32 годин(и)
Сімейно-побутова культура та домашня економіка
28 годин(и)
Кодекс етики та моралі успішної особистості
28 годин(и)
Санітарія та гігієна
32 годин(и)