4 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Технологічна практика
8 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
28 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
74 годин(и)
Фізичне виховання
120 годин(и)
Процеси і апарати харчових виробництв
64 годин(и)
Вища математика
32 годин(и)
Основи електротехніки
32 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
90 годин(и)
Економіка підприємств різних типів
70 годин(и)
Основи охорони праці
64 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукції
182 годин(и)
Гігієна харчування та безпека харчових продуктів
32 годин(и)
Сімейно-побутова культура та домашня економіка
28 годин(и)
Кодекс етики та моралі успішної особистості
28 годин(и)
Санітарія та гігієна
32 годин(и)