4 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Українська література
60 годин(и)
Іноземна мова
60 годин(и)
Історія України (ПЗСО)
59 годин(и)
Громадянська освіта*
70 годин(и)
Математика
84 годин(и)
Фізична культура
90 годин(и)
Фізика і астрономія
32 годин(и)
Українська мова
60 годин(и)
Технології*
48 годин(и)
Інформатика
48 годин(и)
Навчальна практика
240 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія
48 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія
60 годин(и)
Аналітична хімія
60 годин(и)
Неорганічна хімія
58 годин(и)
Історія України (ФМБ)
32 годин(и)
Основи економічної теорії
16 годин(и)
Основи правознавства
16 годин(и)
Біохімія
32 годин(и)
Органічна хімія
56 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів
60 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукції
31 годин(и)