4 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Українська мова
60 годин(и)
Українська література
60 годин(и)
Іноземна мова
60 годин(и)
Історія України (ПЗСО)
59 годин(и)
Громадянська освіта*
70 годин(и)
Математика
84 годин(и)
Фізична культура
90 годин(и)
Фізика і астрономія
32 годин(и)
Інформатика
48 годин(и)
Технології*
48 годин(и)
Навчальна практика
240 годин(и)
Органічна хімія
56 годин(и)
Неорганічна хімія
58 годин(и)
Аналітична хімія
60 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія
48 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія
60 годин(и)
Історія України (ФМБ)
32 годин(и)
Основи економічної теорії
16 годин(и)
Основи правознавства
16 годин(и)
Біохімія
32 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів
60 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукції
31 годин(и)