Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Головна
Електронні підручники
Довідка
Довідка
Loading...
Електронні підручники
Зберігання, консервування та переробка м'яса 4 курс 22-23 н.р.
Зберігання, консервування та переробка молока 4 курс, 2022-2023 н.р.
Виробництво харчової продукції 4 курс, 2022 -2023 н.р.
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів 4 курс, 2022-2023 н.р.
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок 4 курс, 2022-2023 н.р.
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв 4 курс, випуск 22-23 н. р.
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів 3,4 курс 2023-2024 н.р.
Виробництво харчової продукції 3,4 курси 2023-2024 н.р.
Зберігання, консервування та переробка молока 3, 4 курси 2023-2024 н.р.
Зберігання, консервування та переробка м'яса 3,4 курис 2023-2024 н.р.
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок 3, 4 курси 2023-2024 н.р.
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв 3,4 курси 2023-2024 н. р.
13. Монтаж і обслуговування холодильно-компреорних машин та установок ЗАОЧНЕ
Бухгалтерський облік ЗАОЧНЕ
Зберігання, консервування та переробка молока ЗАОЧНЕ
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів ЗАОЧНЕ 3 курс 23-24 н.р
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв 1,2 курси 2023-2024 н.р.
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок 1,2 курси 2023-2024 н.р.
Зберігання, консервування та переробка м'яса 1,2 курс 2023-2024 н.р.
Зберігання, консервування та переробка молока 1,2 курси 2023-2024 н.р.
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів 1,2 курс (23-24 н.р.)
Виробництво харчової продукції 1,2 курс 2023-2024 н.р.
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів ЗАОЧНЕ 1,2 курс 23-24 н.р.
Бухгалтерський облік 1 курс 23-24н.р. ЗАОЧНЕ
Навчання викладачів