Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Новини
Головна
Електронні підручники
Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД
325
Loading...
Електронні підручники
Зберігання, консервування та переробка м'яса, випуск 2023 н.р.
Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів 4 курс, 2024-2025 н.р.
Виробництво харчової продукції 4 курс, 2024-2025 н.р.
Зберігання, консервування та переробка молока 4 курс 2024-2025 н.р.
Зберігання, консервування та переробка м'яса 4 курс, 202-2025 н.р.
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок 4 курс, 2024-2025 н. р.
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв 4 курс, 2024-2025 н.р.
Бухгалтерський облік ЗАОЧНЕ
Зберігання, консервування та переробка молока ЗАОЧНЕ
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів ЗАОЧНЕ 3 курс 23-24 н.р
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв 1,2,3 курси 2024-2025 н.р.
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок 1,2,3 курси 2024-2025 н.р.
Зберігання, консервування та переробка м'яса 1,2,3 курс 2024-2025 н.р.
Зберігання, консервування та переробка молока 1,2,3 курси 2024-2025 н.р.
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів 1,2,3 курс2024-2025 н.р.
Виробництво харчової продукції 1,2,3 курс 2024-2025 н.р.
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів ЗАОЧНЕ 3 курс 24-25 н.р.
Бухгалтерський облік 1 курс 23-24н.р. ЗАОЧНЕ
Навчання викладачів
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (на базі ПЗСО), вступ 2024 р.
Зберігання, консервування та переробка молока (на базі ПЗСО), вступ 2024р.
Бухгалтерський облік (на базі ПЗСО), вступ 2024 р.
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок (на базі ПЗСО), вступ 2024 р.
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв (на основі ПЗСО), вступ 2024р.
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок, ЗАОЧНА
Курси з підготовки до вступу у коледж
Виробництво харчової продукції (вступ 2025 рік)
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (вступ 2025 рік)
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв (вступ 2025 рік)
Зберігання, консервування та переробка м'яса ( вступ 2025 рік)
Зберігання, консервування та переробка молока ( вступ 2025 рік)
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок (вступ 2025 рік)
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60