4 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Переддипломна практика
12 годин(и)
Атестація
2 годин(и)
Технологічна практика
12 годин(и)
Ком'ютерна техніка
42 годин(и)
Основи філософських знань
28 годин(и)
Соціологія
28 годин(и)
Основи психології праці
28 годин(и)
Основи підприємництва
42 годин(и)
Захист прав споживачів
42 годин(и)
Облік і звітність
42 годин(и)
Основи менеджменту
42 годин(и)
Виробництво кондитерських борошняних виробів
42 годин(и)
Дизайн страв та кондитерське мистецтво
42 годин(и)
Етнічні кухні
56 годин(и)
Міжнародна кухня
56 годин(и)
Основи барної справи
56 годин(и)
Організація кейтерингового обслуговування
56 годин(и)