3 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Навчальна практика
10 годин(и)
Культурологія
10 годин(и)
Вища математика
10 годин(и)
Технічне креслення
12 годин(и)
Біохімія харчових продуктів
14 годин(и)
Мікробіологія харчових продуктів
16 годин(и)
Аналітична хімія
12 годин(и)
Органічна хімія
12 годин(и)
Основи правознавства
10 годин(и)
Фізичне виховання
4 годин(и)
Основи екології
10 годин(и)
Безпека життєдіяльності
10 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія
12 годин(и)
Неорганічна хімія
16 годин(и)
Основи економічної теорії
10 годин(и)
Історія України
12 годин(и)
Вступ до спеціальності
4 годин(и)
Загальна технологія харчових виробництв
20 годин(и)