Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання тестів
5-ти бальна система
Оцінка
%
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
12-ти бальна система
Оцінка
%
1 (один)
2 (два)
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
6 (шість)
7 (сім)
8 (вісім)
9 (дев'ять)
10 (десять)
11 (одинадцять)
12 (дванадцять)
Головна
Електронні підручники
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів ЗАОЧНЕ 3 курс 24-25 н.р.
Основи економічної теорії
Довідка
Довідка
Loading...
Основи економічної теорії
Критерії оцінювання
94%
№
Тема
1 лекції
1
Предмет і метод економічної теорії
2
Економічна система суспільства.
3
Форми організації суспільного виробництва
4
Гроші. Товарно – грошові відносини.
5
Капітал. Витрати виробництва і прибуток.