3 курс «Технології хліба»
Поточний рік
Навчальна практика
10 годин(и)
Історія України
12 годин(и)
Культурологія
10 годин(и)
Основи економічної теорії
10 годин(и)
Неорганічна хімія
16 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія
12 годин(и)
Безпека життєдіяльності
10 годин(и)
Основи екології
10 годин(и)
Фізичне виховання
4 годин(и)
Основи правознавства
10 годин(и)
Органічна хімія
12 годин(и)
Аналітична хімія
12 годин(и)
Мікробіологія харчових продуктів
16 годин(и)
Біохімія харчових продуктів
14 годин(и)
Технічне креслення
12 годин(и)
Вища математика
10 годин(и)
Вступ до спеціальності
4 годин(и)
Загальна технологія харчових виробництв
20 годин(и)