3 курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Технічне креслення
48 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
32 годин(и)
Іноземна мова ( за професійним спрямуванням)
60 годин(и)
Фізичне виховання
60 годин(и)
Вища математика
32 годин(и)
Основи охорони праці
42 годин(и)
Цивільний захист
28 годин(и)
Сімейно-побутова культура та домашня економіка
28 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукції
180 годин(и)
Контроль якості харчової продукції
56 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
90 годин(и)
ККЗЗ "Економіка підприємств різних типів"
14 годин(и)
Санітарія та гігієна
32 годин(и)
Процеси і апарати харчових виробництв
56 годин(и)
Технологічна практика
2 годин(и)
Економіка підприємств різних типів
64 годин(и)