4 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Основи філософських знань
28 годин(и)
Соціологія
28 годин(и)
Технологія виробництва кулінарної продукції
42 годин(и)
Комп'ютеризація виробництва
42 годин(и)
Облік і звітність
42 годин(и)
Технологічна практика
4 годин(и)
Рішення виробничо-ситуаційних задач
30 годин(и)
Основи менеджменту
42 годин(и)
Захист прав споживачів
42 годин(и)
Етнічні кухні
56 годин(и)
Міжнародні кухні
56 годин(и)
Основи барної справи
56 годин(и)
Організацій кейтерингового обслуговування
56 годин(и)
Дизайн страв та кондитерське мистецтво
56 годин(и)
Виробництво кондитерських борошняних виробів
56 годин(и)