4 курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Технологічна практика
2 годин(и)
Переддипломна практика
10 годин(и)
Рішення виробничо-ситуаційних задач
30 годин(и)
Атестація
4 годин(и)
Основи філософських знань
28 годин(и)
Соціологія
28 годин(и)
Технологічне обладнання галузі
42 годин(и)
Основи стандартизації і метрології
28 годин(и)
Автоматизація виробництва
42 годин(и)
Облік і звітність
42 годин(и)
Основи підприємництва
28 годин(и)
Промислова санітарія
42 годин(и)
Основи психології праці
28 годин(и)
Інноваційні технології виробництва м'ясних продуктів
112 годин(и)
Сучасні концепції управління якістю м'ясних продутів
112 годин(и)