4 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Українська мова
60 годин(и)
Українська література
60 годин(и)
Іноземна мова
60 годин(и)
Історія України (ПЗСО)
59 годин(и)
Громадянська освіта
70 годин(и)
Математика
84 годин(и)
Фізична культура
90 годин(и)
Фізика і астрономія
32 годин(и)
Інформатика
48 годин(и)
Технології
48 годин(и)
Навчальна практика
240 годин(и)
Технологічна практика
2 годин(и)
Історія України (ФМБ)
32 годин(и)
Технічна мікробіологія
32 годин(и)
Загальна біохімія
32 годин(и)
Економічна теорія
14 годин(и)
Основи правознавства
17 годин(и)
Органічна хімія
56 годин(и)
Неорганічна хімія
58 годин(и)
Аналітична хімія
60 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія
48 годин(и)
Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів
60 годин(и)
Біохімія м'яса і м'ясних продуктів
60 годин(и)