4 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Технологічна практика
8 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
104 годин(и)
Фізичне виховання
120 годин(и)
Вища математика
32 годин(и)
Технічне креслення
48 годин(и)
Комп'ютеризація виробництва
42 годин(и)
Основи електротехніки
32 годин(и)
Процеси і апарати
48 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
32 годин(и)
Технологічне обладнання галузі
56 годин(и)
Радіометричний контроль
48 годин(и)
Організація, планування та управління
48 годин(и)
Економіка підприємства
48 годин(и)
Основи охорони праці
42 годин(и)
Технохімічний контроль виробництва
56 годин(и)
Технологія м'яса і м'ясних продуктів
176 годин(и)
Сімейно-побутова культура та домашня економіка
28 годин(и)
Кодекс етики та моралі успішної особистості
28 годин(и)