4 курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Технологічна практика
8 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
32 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
104 годин(и)
Фізичне виховання
120 годин(и)
Вища математика
32 годин(и)
Технічне креслення
48 годин(и)
Комп'ютеризація виробництва
42 годин(и)
Основи електротехніки
32 годин(и)
Процеси і апарати
48 годин(и)
Технологія м'яса і м'ясних продуктів
176 годин(и)
Технохімічний контроль виробництва
56 годин(и)
Технологічне обладнання галузі
56 годин(и)
Основи охорони праці
42 годин(и)
Економіка підприємства
48 годин(и)
Організація, планування та управління
48 годин(и)
Радіометричний контроль
48 годин(и)
Сімейно-побутова культура та домашня економіка
28 годин(и)
Кодекс етики та моралі успішної особистості
28 годин(и)