Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Новини
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання тестів
5-ти бальна система
Оцінка
%
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
12-ти бальна система
Оцінка
%
4 (чотири)
5 (п'ять)
6 (шість)
7 (сім)
8 (вісім)
9 (дев'ять)
10 (десять)
11 (одинадцять)
12 (дванадцять)
Головна
Електронні підручники
Зберігання, консервування та переробка м'яса Випуск 2025 р.
Професійна орієтація випускників ЗФПО на ринку праці
Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД
325
Loading...
Професійна орієтація випускників ЗФПО на ринку праці
Критерії оцінювання
0%
№
Тема
Немає тем
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60