4 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
ККЗЗ "Технологія галузі"
22 годин(и)
Переддипломна практика
12 годин(и)
Технологічна практика
14 годин(и)
Дипломне проектування
12 годин(и)
Атестація
12 годин(и)
Основи філософських знань
32 годин(и)
Основи правознавства
32 годин(и)
Соціологія
42 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
48 годин(и)
Фізичне виховання
64 годин(и)
Комп'ютерна техніка
84 годин(и)
Економіка, організація, планування та управління
32 годин(и)
Технологія галузі
138 годин(и)
Технохімічний контроль
98 годин(и)
Виробнича санітарія
64 годин(и)
Автоматизація виробничих процесів
80 годин(и)
Облік і звітність
42 годин(и)
Сімейно-побутова культура та домашня економіка
32 годин(и)
Кодекс етики і моралі успішної особистості
32 годин(и)
Основи психології праці
28 годин(и)
Основи підприємницької діяльності
42 годин(и)
Захист прав споживачів
42 годин(и)
Конитерське мистецтво
42 годин(и)
Новітні технології в галузі
42 годин(и)
Основи менеджменту
32 годин(и)
Зовнішноекономічна діяльність підприємства
32 годин(и)