Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання тестів
5-ти бальна система
Оцінка
%
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
12-ти бальна система
Оцінка
%
4 (чотири)
5 (п'ять)
6 (шість)
7 (сім)
8 (вісім)
9 (дев'ять)
10 (десять)
11 (одинадцять)
12 (дванадцять)
Головна
Електронні підручники
Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів 4 курс, 2024-2025 н.р.
Атестація
Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД
325
Loading...
Атестація
Критерії оцінювання
5%
№
Тема
8 лекції
1
Консультація до кваліфікаційного іспиту
2
Кваліфікаційний іспит
3
Кваліфікаційний іспит
4
Кваліфікаційний іспит
5
Кваліфікаційний іспит