Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Новини
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання тестів
5-ти бальна система
Оцінка
%
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
12-ти бальна система
Оцінка
%
1 (один)
2 (два)
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
6 (шість)
7 (сім)
8 (вісім)
9 (дев'ять)
10 (десять)
11 (одинадцять)
12 (дванадцять)
Головна
Електронні підручники
Зберігання, консервування та переробка м'яса Випуск 2025 р.
Методи контролю якості м'яса та м'ясних продуктів
Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД
325
Loading...
Методи контролю якості м'яса та м'ясних продуктів
Критерії оцінювання
0%
№
Тема
Немає тем
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60