4 курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Історія України
32 годин(и)
Процеси і апарати
48 годин(и)
Основи електротехніки
32 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
32 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
104 годин(и)
Фізичне вихованні
120 годин(и)
Технічне креслення
48 годин(и)
Комп'ютеризація виробництва
42 годин(и)
Технологія молока і молочних продуктів
178 годин(и)
Технохімічний контроль виробництва
70 годин(и)
Технологічне обладнання галузі
56 годин(и)
Основи охорони праці
42 годин(и)
Економіка підприємства
48 годин(и)
Організація, планування та управління
32 годин(и)
Радіометричний контроль
48 годин(и)
ККЗЗ "Організація, планування та управління"
10 годин(и)
ККЗЗ "Технологія молока і молочних продуктів"
26 годин(и)
Сімейно-побутова культура та домашня економіка
28 годин(и)