4 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Історія України
32 годин(и)
Основи електротехніки
32 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
32 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
104 годин(и)
Фізичне вихованні
120 годин(и)
Технічне креслення
48 годин(и)
Комп'ютеризація виробництва
42 годин(и)
Процеси і апарати
48 годин(и)
ККЗЗ "Технологія молока і молочних продуктів"
26 годин(и)
ККЗЗ "Організація, планування та управління"
10 годин(и)
Радіометричний контроль
48 годин(и)
Організація, планування та управління
32 годин(и)
Економіка підприємства
48 годин(и)
Основи охорони праці
42 годин(и)
Технологічне обладнання галузі
56 годин(и)
Технохімічний контроль виробництва
70 годин(и)
Технологія молока і молочних продуктів
178 годин(и)
Сімейно-побутова культура та домашня економіка
28 годин(и)