3 курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Технології (Підприємництво)
24 годин(и)
Технології (Ландшафтний дизайн)
24 годин(и)
Українська мова
60 годин(и)
Українська література
60 годин(и)
Зарубіжна література
24 годин(и)
Іноземна мова
60 годин(и)
Історія України (ПЗСО)
23 годин(и)
Громадянська освіта*
70 годин(и)
Математика
96 годин(и)
Фізична культура
90 годин(и)
Фізика і астрономія
44 годин(и)
Інформатика
48 годин(и)
Технології*
48 годин(и)
Навчальна практика
240 годин(и)
Історія України (ФМБ)
32 годин(и)
Основи економічної теорії
18 годин(и)
Основи правознавства
13 годин(и)
Неорганічна хімія
56 годин(и)
Органічна хімія
56 годин(и)
Аналітична хімія
60 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія
44 годин(и)
Мікробіологія харчових продуктів
72 годин(и)
Біохімія харчових продуктів
70 годин(и)
Основи електротехніки
36 годин(и)