1 Курс «Заочне відділення»
Поточний рік
Навчальна практика
10 годин(и)
Мікробіологія харчових продуктів
16 годин(и)
Вища математика
10 годин(и)
Фізичне виховання
4 годин(и)
Основи екології
10 годин(и)
Безпека життєдіяльності
10 годин(и)
Технічне креслення
12 годин(и)
Біохімія харчових продуктів
14 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія
12 годин(и)
Аналітична хімія
12 годин(и)
Неорганічна хімія
16 годин(и)
Основи правознавства
10 годин(и)
Основи економічної теорії
10 годин(и)
Культурологія
10 годин(и)
Історія України
14 годин(и)
Вступ до спеціальності
4 годин(и)
Загальна технологія
20 годин(и)