2 курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Навчальна практика
240 годин(и)
Історія України (ФМБ)
32 годин(и)
Культурологія
28 годин(и)
Основи економічної теорії
42 годин(и)
Неорганічна хімія
48 годин(и)
Органічна хімія
56 годин(и)
Аналітична хімія
56 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія
48 годин(и)
Мікробіологія харчових продуктів
70 годин(и)
Біохімія харчових продуктів
70 годин(и)
Безпека життєдіяльності
48 годин(и)
Основи екології
48 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
60 годин(и)
Фізичне виховання
76 годин(и)
Вища математика
48 годин(и)
Вступ до спеціальності
48 годин(и)
Загальна технологія харчових виробництв
80 годин(и)