2 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Навчальна практика
384 годин(и)
Культурологія
28 годин(и)
Вища математика
48 годин(и)
Фізичне виховання
76 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
60 годин(и)
Основи електротехніки
42 годин(и)
Основи екології
48 годин(и)
Безпека життєдіяльності
48 годин(и)
Біохімія харчових продуктів
70 годин(и)
Мікробіологія харчових продуктів
70 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія
48 годин(и)
Аналітична хімія
56 годин(и)
Органічна хімія
56 годин(и)
Неорганічна хімія
48 годин(и)
Основи економічної теорії
42 годин(и)
Історія України (ФМБ)
32 годин(и)
Вступ до спеціальності
48 годин(и)
Загальна технологія харчових виробництв
80 годин(и)
Сировинні ресурси харчових виробництв
80 годин(и)