Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Ознайомлення з кондитерським підприємством. Обладнанням, технологічними процесами виробництва кондитерських виробів, асортиментом продукції.

Дізнаємось

про структуру кондитерського підприємства, обладнання, визначення якості сировини, технологічні процеси виробництва кондитерських виробів та асортиментом продукції.

Навчимось

- способи підготовки сировини до виробництва;
- асортимент, технологічні схеми і режим кондитерського виробництва ;
- процеси, які відбуваються при приготуванні ;
- способи покращення якості, заходи по попередженню дефектів готової продукції.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів