Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Ознайомлення з хлібопекарським підприємством. Обладнанням, визначенням якості сировини, технологічними процесами виробництва хліба та хлібобулочних виробів, асортиментом продукції.

Дізнаємось

про структуру хлібопекарського підприємства, обладнання, визначення якості сировини, технологічні процеси виробництва хліба та хлібобулочних виробів та асортиментом продукції.

Навчимось

- способи підготовки сировини до виробництва;
- асортимент, технологічні схеми і режим виробництва;
- процеси, які відбуваються при приготуванні напівфабрикатів;
- способи покращення якості, заходи по попередженню дефектів готової продукції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів