Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Обробка, сушіння та стабілізація макаронних виробів.

Дізнаємось

- про технологічні основи пресування макаронного тіста на пресах;
- про призначення стадій обробки сирих виробів: обдування, різання, розкладання на пристрій для сушіння;
- про способи та основні параметри сушки конвективним способом макаронних виробів;
- про види дефектів макаронних виробів, викликані порушенням режиму сушіння, заходи по їх запобіганню і попередженню;
- про призначення стадій стабілізації і охолодження макаронних виробів.

Навчимось

- вибирати найбільш ефективні технології в конкретних умовах виробництва;
- вибирати раціональні технологічні режими;
- дотримуватися технологічних режимів виробництва продукції відповідно до вимог нормативно-технічної документації.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 лабораторні заняття
1
2
4 практичні заняття
1
2
3
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3