Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Новини
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання тестів
5-ти бальна система
Оцінка
%
3 (три)
4 (чотири)
5 (п'ять)
12-ти бальна система
Оцінка
%
4 (чотири)
5 (п'ять)
6 (шість)
7 (сім)
8 (вісім)
9 (дев'ять)
10 (десять)
11 (одинадцять)
12 (дванадцять)
Головна
Електронні підручники
ЗАОЧНЕ Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів Вступ 2025 рік
Основи економічної теорії
Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД
325
Loading...
Основи економічної теорії
Критерії оцінювання
93%
№
Тема
1 лекції
1
Предмет і метод економічної теорії.
2
Форми організації суспільного виробництва.
3
Гроші. Товарно – грошові відносини.
4
Ринок як економічна форма організації суспільного виробництва.
5
Підприємство і підприємництво.
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60