2 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Навчальна практика
20 годин(и)
Фінанси підприємства
8 годин(и)
Інформатика та комп'ютерна техніка
14 годин(и)
Статистика
10 годин(и)
Бухгалтерський облік
18 годин(и)
Історія України
12 годин(и)
Економіка підприємства
12 годин(и)
Основи економічної теорії
10 годин(и)
Основи екології
10 годин(и)
Безпека життєдіяльності
10 годин(и)
Фізичне виховання
4 годин(и)
Вища математика
10 годин(и)
Основи правознавства
10 годин(и)
Культурологія
10 годин(и)
Економічний аналіз
14 годин(и)
Фінанси
8 годин(и)
Гроші та кредит
8 годин(и)
Вступ до спеціальності
6 годин(и)