4 Курс «Харчових технологій»
Поточний рік
Технологічна практика
10 годин(и)
Технологія м'яса і м'ясних продуктів
176 годин(и)
Технологічне обладнання галузі
56 годин(и)
Історія України
32 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
32 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
104 годин(и)
Фізичне виховання
120 годин(и)
Технічне креслення
48 годин(и)
Комп'ютеризація виробництва
42 годин(и)
Основи електротехніки
32 годин(и)
Процеси і апарати
48 годин(и)
Основи охорони праці
42 годин(и)
Економіка підприємства
48 годин(и)
Організація, планування та управління
48 годин(и)
Радіометричний контроль
48 годин(и)
ККЗЗ "Організація, планування та управління"
10 годин(и)
ККЗЗ "Технологія м'яса і м'ясних продуктів"
26 годин(и)
Технохімічний контроль виробництва
56 годин(и)
Сімейно-побутова культура та домашня економіка
28 годин(и)