Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Заняття 5 Рішення задач Розрахунок та добір обладнання у відповідності до виробничих програм та норм оснащення у заготівельному цеху. Розрахунок та добір теплового обладнання (котлів для варіння) для приготування бульйонів, перших страв та гарнірів до других страв. Розрахунок та добір холодильного обладнання для холодного цеху.

Дізнаємось

- порядок і методику розрахуноку та добіру обладнання у відповідності до виробничих програм та норм оснащення у заготівельному цеху;
- порядок і методику розрахуноку та добіру теплового обладнання (котлів для варіння) для приготування бульйонів, перших страв та гарнірів до других страв;
- порядок і методику розрахуноку та добіру холодильного обладнання для холодного цеху;
- порядок і методику розрахуноку площі цеху.

Навчимось

- розраховувати та добірати теплове обладнання для приготування бульйонів, перших страв та гарнірів до других страв;
- розраховувати та добірати обладнання у відповідності до виробничих програм та норм оснащення у заготівельному цеху;
- розраховувати та добірати холодильне обладнання для холодного цеху;
- розраховувати площу цеху.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60