Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

3.4 Організація роботи основних виробничих цехів і допоміжних приміщень. Організація роботи спеціалізованого рибного цеху та цехів закладів харчування з повним виробничим циклом. Організація роботи овочевого цеху.

Дізнаємось

особливості організації роботи:
- спеціалізованого рибного цеху та цехів закладів харчування з повним виробничим циклом;
- організації роботи овочевого цеху.

Навчимось

складати технологічні лінії з відповідними ділянками та робочими місцями в овочевому і рибному цехах

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20