Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Семінарське заняття №1 Санітарні норми і правила для підприємств м'ясної промисловості Харчові отруєння та їх профілактика.Поняття санітарної обробки.

Дізнаємось

Систематизація знань щодо вимог санітарних правил для підприємств м'ясної промисловості, заходів попередження харчових отруєнь

Навчимось

Формування умінь застосовувати знання в комплексі

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 практичні заняття
1
2