Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Санітарні вимоги до виробництва кишкових фабрикатів, харчових жирів. Переробка крові. Санітарія обробки нехарчової тваринної сировини та виробництва кормової і технічної продукції. Санітарно-гігієнічні вимоги під час зберігання і реалізації продуктів, які швидко псуються. Санітарно-гігієнічні вимоги під час транспортування продуктів тваринного походження.

Дізнаємось

Санітарні вимоги до виробництва кишкових фабрикатів, харчових жирів.Санітарно-гігієнічні вимоги під час транспортування продуктів тваринного походження

Навчимось

Дотримуватись санітарних вимог до виробництва кишкових фабрикатів, харчових жирів, під час транспортування продуктів тваринного походження.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 практичні заняття
1
2