Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Санітарно-гігієнічні умови виробництва консервів, ковбас, напівфабрикатів.Методи і засоби санітарної обробки обладнання, інвентарю, приміщень. Санітарні заходи на холодильниках.

Дізнаємось

Санітарно-гігієнічні умови виробництва консервів, ковбас, напівфабрикатів.Методи і засоби санітарної обробки обладнання, інвентарю, приміщень. Санітарні заходи на холодильниках.

Навчимось

Організовувати санітарну обробку обладнання, інвентарю, приміщень виробництва консервів, ковбас, напівфабрикатів;проводити санітарні заходи на холодильниках.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 практичні заняття
1
2