Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Вступ. Санітарні вимоги до підприємств м’ясної промисловості:

Дізнаємось

Мету та завдання дисципліни "Промислова санітарія". Санітарні вимоги до підприємств м'ясної промисловості

Навчимось

Аналізувати санітарні вимоги до проектування м'ясопереробних підприємств, приміщень, санітарно-технічних умов

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7 практичні заняття
1
2