Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Визначення свіжості жирової і мязової тканини після доведення його до кулінарної готовності. Реакція на первинні продукти розпаду білків.

Дізнаємось

Порядок визначення свіжості м’язової і жирової такинин.

Навчимось

Визначати свіжість м’яса після доведення його до кулінарної готовності і в результаті реакції з сірчано-кислою міддю.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
6 практичні заняття
1