Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Складання фаршу для напівкопчених ковбас, варено-копчених та сирокопчених. Ознаки готовності фаршу, усунення можливих дефектів. Операції по шприцюванню ковбасного фаршу в оболонки і формування ковбасних батонів. Осадження ковбас.

Дізнаємось

Вимоги нормативної документації до напівкопчених, варено- копчених та сирокопчених ковбас; рецептуру на напівкопчені, варено-копчені, сирокопчені ковбаси; особливості складання фаршу для напівкопчених, варено- копчених та сирокопчених ковбас та ознаки готовності фаршу; технологічний процес виробництва напівкопчених, варено- копчених та сирокопчених ковбас.

Навчимось

Виконувати перерахунки рецептур напівкопчених, варено- копчених та сирокопчених ковбас; складати фарш для напівкопчених, варено- копчених та сирокопчених ковбас та визначати готовність фаршу; формувати та проводити осадження ковбас.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15