Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 2. 6. Планування виробничої потужності на хлібопекарних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних підприємствах Планування виробничої потужності на хлібопекарних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних підприємствах. Планування виробничої програми підприємства

Дізнаємось

Планування виробничої програми та її показники, план матеріально-технічного постачання

Навчимось

Розраховувати показники виробничої програми ,плана матеріально-технічного постачання

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60