Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 9. Органолептична оцінка овочевих і плодово-ягідних консервів

Дізнаємось

про нормативну документацію на продукцію, вимоги до сировини, послідовність і мету технологічних процесів

Навчимось

користуватися нормативною документацією на продукцію, відбирати сировину, визначати послідовність технологічних процесів та обґрунтовувати технологічні режими, аналізувати вплив різних факторів на якість продукту

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
2 лабораторні заняття
1
2
3
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 практичні заняття
1
2
3
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60