Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота 15. Органолептична оцінка м’ясної продукції.

Дізнаємось

нормативну документацію на продукцію та визначення органолептичної оцінки м’ясної продукції.

Навчимось

користуватися нормативною документацією на продукцію,аналізувати вплив різних факторів на якість продукту.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
2 лабораторні заняття
1
2
3
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 практичні заняття
1
2
3
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60