Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

ТЕМА 10. ТЕХНОЛОГІЯ КОНСЕРВУВАННЯ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ. Основні способи консервування та їх класифікація. Сировина і допоміжні матеріали. Загальні технологічні прийоми, які використовують під час консервування плодів і овочів. Овочеві консерви та їх види. Особливості приготування окремих видів консервів. Технологічні схеми їх виробництва.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
2 лабораторні заняття
1
2
3
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 практичні заняття
1
2
3
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60