Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 9.2. Технологія цукерок. Технологія мармеладу, пастили, халви.

Дізнаємось

про технологію мармеладу, пастили, халви.

Навчимось

керувати технологічними процесами виробництва мармеладу, пастили, халви.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
2 лабораторні заняття
1
2
3
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 практичні заняття
1
2
3
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60