Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 9.1. Технологія кондитерських виробів. Сировина та асортимент кондитерських виробів. Технологія карамелі. Технологія шоколаду. Технологія цукерок.

Дізнаємось

про технологію кондитерських виробів, вимоги до сировина та асортимент кондитерських виробів, технологію карамелі, технологію шоколаду та технологію цукерок.

Навчимось

забезпечувати правільність технологічних процесів виробництва кондитерських виробів, вимоги до сировина та асортимент кондитерських виробів. Технологію карамелі. Технологію шоколаду. Технологію цукерок.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
2 лабораторні заняття
1
2
3
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 практичні заняття
1
2
3
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60