Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 5.2. Технологія борошняних кондитерських виробів. Технологія виробництва здобних виробів, бісквітних напівфабрикатів, пісочних напівфабрикатів, листових напівфабрикатів, заварних напівфабрикатів, пряників, кексів.

Дізнаємось

про технологію борошняних кондитерських виробів, здобних виробів, бісквітних напівфабрикатів, пісочних напівфабрикатів, листових напівфабрикатів, заварних напівфабрикатів, пряників, кексів.

Навчимось

дотримуватися режимів технології виробництва борошняних кондитерських виробів, здобних виробів, бісквітних напівфабрикатів, пісочних напівфабрикатів, листових напівфабрикатів, заварних напівфабрикатів, пряників, кексів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
2 лабораторні заняття
1
2
3
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 практичні заняття
1
2
3
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60