Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 14.2. Технологія хлібного квасу. Ідентифікація та експертиза безалкогольних напоїв. Способи підвищення стійкості напоїв під час зберігання.

Дізнаємось

про технологію хлібного квасу, способи підвищення стійкості напоїв під час зберігання.

Навчимось

узагальнювати технологічного процесу виробництва хлібного квасу, способи підвищення стійкості напоїв під час зберігання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
2 лабораторні заняття
1
2
3
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 практичні заняття
1
2
3
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60