Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

ТЕМА 12. ТЕХНОЛОГІЯ ВИН І КОНЬЯКІВ. Сировина до виробництва вин і коньяків. Харчові та лікувальні властивості вин. Загальна технологія вин. Технологія білих столових вин. Технологія червоних столових вин. Технологія міцних і десертних вин. Технологія шампанських та ігристих вин. Технологія коньяку. Оцінювання якості вин і коньяків.

Дізнаємось

вивчити вимоги до сировини для виробництва вин та коньяків, харчові та лікувальні властивості вин, загальну технологію вин.

Навчимось

вивчити вимоги до сировини для виробництва вин та коньяків, харчові та лікувальні властивості вин, загальну технологію вин.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
2 лабораторні заняття
1
2
3
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 практичні заняття
1
2
3
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60