Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

ТЕМА 5. ТЕХНОЛОГІЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ. Тема 5.1. Технологія хліба. Сировина для виробництва хлібобулочних виробів. Виробів та їх асортимент. Технологія хліба. Терміни зберігання і дефекти хліба.

Дізнаємось

про вимоги до сировини для виробництва хліба та хлібобулочних виробів, асортимент продукції, технологічні процеси виробництва хліба, терміни  зберігання та дефекти.

Навчимось

визначати вимоги до сировини для виробництва хліба та хлібобулочних виробів, асортимент продукції, технологічні процеси виробництва хліба, терміни  зберігання та дефекти.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
2 лабораторні заняття
1
2
3
2 практичні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
3 практичні заняття
1
2
3
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60