Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Правила роботи з тацею. Черговість подачі страв при виконанні замовлення. Технологія подавання порційних страв у порцеляновому, металевому посуді. Підбір посуду для подавання холодних і гарячих закусок. Технологія подавання десертів.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7 практичні заняття
1
2
3
4
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60