Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Вступ. Тема 1 Сучасні концепції і модні напрямки розвитку міжнародного кулінарного мистецтва.

Дізнаємось

про сучасні концепції і модні напрямки розвитку міжнародного кулінарного мистецтва; притаманні риси національного характеру харчування та чинники впливу на формування відмінних рис національних кухонь

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
7 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60