Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема № 7 «ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКА РИБИ І РИБОПРОДУКТІВ» Солоні та мариновані рибні продукти.

Дізнаємось

про способи посолу та маринування риби, показники якості та дефекти, пакування, маркування, транспортування і зберігання солених та маринованих рибних товарів.
.

Навчимось

особливостями посолу та маринування риби, визначити показники якості та дефекти, пакування, маркування, транспортування і зберігання солених та маринованих рибних товарів.
.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
1 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
1 практичні заняття
1
2
3
4
5