Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Лабораторна робота № 6 Визначення масової частки вологи і сухих речовин в харчовій сировині.

Дізнаємось

- про методику визначення масової частки вологи в харчовій сировині прискореним методом висушування в сушильній шафі СЕШ-3М і на приладі ВНДІХП-ВЧ та методику визначення масової частки сухих речовин в рідкому продукті за допомогою рефрактометра і ареометра

Навчимось

- визначати масову частку вологи в харчовій сировині прискореним методом висушування в сушильній шафі СЕШ-3М і на приладі ВНДІХП-ВЧ та визначати масову частку сухих речовин в рідкому продукті за допомогою рефрактометра і ареометра.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
2 практичні заняття
1
2