Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 325
Loading...

Тема 2.2 Соуси. Принципи підбору соусів до страв. Приготування напівфабрикатів, які використовуються під час приготування соусів (бульйони, борошняна та овочева пасеровки). Технологічний процес приготування основного червоного соусу, його використання, вимоги до якості.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
5 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
6 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60